​Miljø og kvalitet

Hos Nowocoat er vi dobbelt certificeret med et ISO14001 miljøcertifikat og ISO9001 kvalitetscertifikat. Vi efterlever strikse krav og betingelser og går højt op i at producere en høj kvalitetsmaling. Vi kan stolt fortælle at vi er den eneste danske producent med et godkendt algemiddel af miljøstyrelsen. De fleste af vores tagmalinger og imprægneringer har også et CE mærke, som de eneste i danmark.

Eget R&D laboratorium

Vi har 7 specialiserede coating teknikere i vores udviklingslaboratorium som hver dag nørder med at optimere og udvikle nye funktionelle coatings. Det næste vi kommer med er en special tagmaling med Ecolabel og allergimærke. 

cerfikat-miljoe_2779

​Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagmaler maler kun med miljøvenlige produkter

Vi er en tagmaler, der går meget op i miljø og kvalitet. Vi bruger derfor maling fra Nowocoat A/S, da dette er et af de mere miljøvenlige mærker på markedet. Maling af tag med Nowocoat får taget til at se ud som nyt, bliver robust og vandafvisende samt beskytter taget effektivt mod nedbrydning fra det våde, danske vejr. Derudover er vi et firma, der har alt det nyeste grej på markedet.

Om os

Vi er kåret til Årets Håndværker i kategorien ”Tagmaler år 2017, 2021, 2022, 2023” ud af 7.000 håndværkervirksomheder. Derudover blev vi nomineret til Årets Tagmaler i år 2016, 2018, 2019 og 2020 takket være vores ansatte og vores kunder. 

Vores mangeårige erfaring er din garanti for et perfekt resultat og et godt samarbejde, når det kommer til maling af tag eller nogle af vores andre ydelser. 

Kontakt os

​Tagmaler Kim Bollerup ApS

CVR: 32265596​

Adresse:

Frederikshavnsvej 734, 9870 Sindal

Er du interesseret i en konkret pris på maling af tag, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Ring til din lokale tagmaler i dag på telefon: 29 67 41 71 eller skriv til e-mail: kontakt@kimbollerup.dk. Så vender vi tilbage så snart vi kan.​