​Vi bruger Tagmaling fra Nowocoat Industrial A/S

​Nowocoat est 1861 er et firma der har erfaring med at udvikle, producere og markedsføre tagmaling, facademaling og imprægnering. De udvikler konstant nye og forbedrede løsninger baseret på videnskabelig research.


Vi tilbyder vores kunder:

Nowocoat Roof til jeres tage, Det er vandafvisende, åndbart, forstærker taget og giver en lang holdbarhed.

StoneColor til jeres terrasser og indkørsler.

Imprægnering med Nowodry eller Nowoseal til facader og overfalder

Afrensning med Nowoclean til alle overflader af f.eks. fibercement, beton, træ, glas, plast mm. altså næsten alt på og omkring dit hus.

Algebehandling med Neutralon, Vi anbefaler at man vedligeholder taget med en Neutralon algebehandling minimum hvert 2. år for et holdbart og rent tag.

Vi tilbyder jer totalbeskyttelse, så i ikke behøver at bekymre sig om ukendte farer og nedbrydning af jeres ejendom, men blot kan se det ser flot og vedligeholdt ud i mange år.

Vi er altid klar og topmotiverede til at hjælpe med en løsning.

​​Farveprøver

Tryk på linket herunder og i vil blive guidet ind i en oplevelse af farvevalg der også kan ses på egen bolig ved opload af foto.​ 

​Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagmaler maler kun med miljøvenlige produkter

Vi er en tagmaler, der går meget op i miljø og kvalitet. Vi bruger derfor maling fra Nowocoat A/S, da dette er et af de mere miljøvenlige mærker på markedet. Maling af tag med Nowocoat får taget til at se ud som nyt, bliver robust og vandafvisende samt beskytter taget effektivt mod nedbrydning fra det våde, danske vejr. Derudover er vi et firma, der har alt det nyeste grej på markedet.

Om os

Vi er kåret til Årets Håndværker i kategorien ”Tagmaler år 2017, 2021, 2022, 2023” ud af 7.000 håndværkervirksomheder. Derudover blev vi nomineret til Årets Tagmaler i år 2016, 2018, 2019 og 2020 takket være vores ansatte og vores kunder. 

Vores mangeårige erfaring er din garanti for et perfekt resultat og et godt samarbejde, når det kommer til maling af tag eller nogle af vores andre ydelser. 

Kontakt os

​Tagmaler Kim Bollerup ApS

CVR: 32265596​

Adresse:

Frederikshavnsvej 734, 9870 Sindal

Er du interesseret i en konkret pris på maling af tag, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Ring til din lokale tagmaler i dag på telefon: 29 67 41 71 eller skriv til e-mail: kontakt@kimbollerup.dk. Så vender vi tilbage så snart vi kan.​