​Gratis tagtjek

TAG FAT I TIDE og tjek dit tag - før det er for sent...

​Gratis tagtjek

For at vurdere tagets tilstand foretager vi altid et grundigt tagtjek inden der afgives et tilbud på afrensning og maling af taget.


Tagtjekket danner grundlag for vores professionelle rådgivning, der fortæller dig om taget er stærkt nok til en afrensning, eller hvilken anden løsning, der bedst betaler sig for netop dit tag. Tagtjek og efterfølgende tilbud er gratis og uforpligtende.


Billigere at renovere end at udskifte taget

Hvis du går med overvejelser om at udskifte dit gamle bølge- eller skiffertag, skal du tage prisen for at få fjernet de gamle tagplader med i dine overvejelser.

Asbestholdige plader skal behandles efter særlige regler i asbestcirkulæret, hvilket kan være en bekostelig affære.

Samtidig er de gamle tagplader oftest meget stærke og solide, hvorfor en afrensning og maling af tagpladerne er en fornuftig løsning til ca. 1/4 af prisen på et nyt tag.

Som et nyt tag med forstærket holdbarhed

Ved en afrensning og maling af taget stopper man nedbrydningen af tagpladerne ved først at foretage en grundig og effektiv afrensning af taget. Herefter får taget en algebehandling, der forhindrer alger i at gro på tagpladerne, inden man til slut maler taget 2 gange - i kundens ønskede farve (grunding med farven samt 1 gang slutmaling)
Dvs. en afrensning og maling af taget hos Tagmaler Kim Bollerup består af følgende processer :

  • afrensning af taget med miljøgodkendt udstyr
  • finskyldning af taget samt algebehandling
  • gennemgang af tagpladerne
  • grundmaling og opmaling af kanter
  • maling med den ønskede farve

Afrensningen og maling, får taget til at fremstå som nyt, og forlænger tagets levetid og modstandskraft med ca. 10-18 år. Resultatet er altså ikke kun en fryd for øjet, men giver også taget fornyet holdbarhed.

​​

33 års erfaring er din garanti for et perfekt resultat.

Ring til Kim, på telefon 29 67 41 71, for et uforpligtende tilbud!!

​Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagmaler maler kun med miljøvenlige produkter

Vi er en tagmaler, der går meget op i miljø og kvalitet. Vi bruger derfor maling fra Nowocoat A/S, da dette er et af de mere miljøvenlige mærker på markedet. Maling af tag med Nowocoat får taget til at se ud som nyt, bliver robust og vandafvisende samt beskytter taget effektivt mod nedbrydning fra det våde, danske vejr. Derudover er vi et firma, der har alt det nyeste grej på markedet.

Om os

Vi er kåret til Årets Håndværker i kategorien ”Tagmaler år 2017, 2021, 2022, 2023” ud af 7.000 håndværkervirksomheder. Derudover blev vi nomineret til Årets Tagmaler i år 2016, 2018, 2019 og 2020 takket være vores ansatte og vores kunder. 

Vores mangeårige erfaring er din garanti for et perfekt resultat og et godt samarbejde, når det kommer til maling af tag eller nogle af vores andre ydelser. 

Kontakt os

​Tagmaler Kim Bollerup ApS

CVR: 32265596​

Adresse:

Frederikshavnsvej 734, 9870 Sindal

Er du interesseret i en konkret pris på maling af tag, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Ring til din lokale tagmaler i dag på telefon: 29 67 41 71 eller skriv til e-mail: kontakt@kimbollerup.dk. Så vender vi tilbage så snart vi kan.​