​Awards 2017

​Årets Tagmaler 2017

​​Tirsdag den 4. april 2017 blev vores lille virksomhed fra Vendsyssel kåret til Årets Tagmaler år 2017 i Cirkusbygningen i København. Ud af 3000 virksomheder var vi blandt de 102 nominerede ud af de 17 fag kategorier, blandt andet på baggrund af de kundeanmeldelser, som vores virksomhed har fået på Anmeld håndværker.dk i løbet af året, blev vi en af de 17 fag kategorier der fik statuen og titlen“ Årets håndværker " med hjem. Vi føler os meget beæret, ekstrem berørte, glade og stolte over at modtage denne ære til Vendsyssel, hvilket selvfølgelig også skulle fejres efterfølgende.​


Dette viser også at hårdt arbejde, loyalitet og god rådgivning over for vores kunder betaler sig, så et stort tak til alle vores kunder for jeres flotte udtalelser og anmeldelser og et stort tak til vores dygtige medarbejdere som gør det trygt og enkelt for vores kunder at få udført et stykke arbejde.

Med Venlig hilsen

Michelle og Kim Bollerup, Tagmaler Kim Bollerup ApS

DIN GARANTI FOR ET PERFEKT RESULTAT

Læs om os i:

​Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagmaler maler kun med miljøvenlige produkter

Vi er en tagmaler, der går meget op i miljø og kvalitet. Vi bruger derfor maling fra Nowocoat A/S, da dette er et af de mere miljøvenlige mærker på markedet. Maling af tag med Nowocoat får taget til at se ud som nyt, bliver robust og vandafvisende samt beskytter taget effektivt mod nedbrydning fra det våde, danske vejr. Derudover er vi et firma, der har alt det nyeste grej på markedet.

Om os

Vi er kåret til Årets Håndværker i kategorien ”Tagmaler år 2017, 2021, 2022, 2023” ud af 7.000 håndværkervirksomheder. Derudover blev vi nomineret til Årets Tagmaler i år 2016, 2018, 2019 og 2020 takket være vores ansatte og vores kunder. 

Vores mangeårige erfaring er din garanti for et perfekt resultat og et godt samarbejde, når det kommer til maling af tag eller nogle af vores andre ydelser. 

Kontakt os

​Tagmaler Kim Bollerup ApS

CVR: 32265596​

Adresse:

Frederikshavnsvej 734, 9870 Sindal

Er du interesseret i en konkret pris på maling af tag, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Ring til din lokale tagmaler i dag på telefon: 29 67 41 71 eller skriv til e-mail: kontakt@kimbollerup.dk. Så vender vi tilbage så snart vi kan.​