​Tagmaling

Kan du svare “ja” til et eller flere af nedenstående udsagn?

  • Taget er af eternit eller betontagsten.
  • Taget er godt og solidt, men slidt/medtaget af vind og vejr.
  • Taget forringer helhedsindtrykket af huset.
  • Mos og alger er på vej, og med nedbrudte overflader er der risiko for frostsprængninger og utætheder.

Med en professionel behandling af vores firma, med Nowocoat Roof tagmaling:

  • Forskønner du huset- taget vil komme til at se ud som nyt.
  • Beskytter du taget mod vejrets nedbrydning – og forlænger tagets levetid.
  • Øger husets værdi.
  • Forlænger holdbarhed på op til 10-15 år ved korrekt vedligeholdelse

Få malet taget professionelt af Tagmaler Kim Bollerup ApS med 33 års erfaring .

Smukt og langtidsbeskyttende – og meget billigere end et nyt tag!

Nyt tag eller tagmaling til 1/4 af prisen

Et gammelt, slidt tag kan ødelægge helhedsindtrykket af dit hus, men I mange tilfælde er det ikke nødvendigt at udskifte taget.

Du kan nøjes med en professionel tagmaling.

Få en Professionel tagmaling

Hvis dit tag er godt og slidt, men blot slidt og medtaget af vejr og vind, kan du få taget malet med CE-mærket Nowocoat Roof tagmaling af vores erfarende tagmalere.

Behandlingen får taget til at se ud som nyt, bliver robust og vandafvisende og beskytter taget effektivt mod nedbrydning fra det våde danske vejr.

Levetiden forlænges- husets værdi øges.

Sådan virker Nowocoat Roof tagmaling

Mange tagtyper begynder allerede efter en kort årrække at nedbryde den oprindelige overfladebeskyttelse. Nedbrydningen kan forhindres med en professionel tagbehandling, rensning og maling af taget med Isonit, derved får taget opbygget en ny og slidstærk overflade.

Tagmaling sikrer en forlænget levetid på op til 10-15 år. Samtidig beskytter tagmaling tagkonstruktionen mod fugt fra bl.a. alger og mos på tagbelægningen. Belægninger på taget transporterer nemlig fugt ind under pladerne, som kan skade tag konstruktionen og forårsage frostsprængninger og ødelagte plader.

​Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagmaler maler kun med miljøvenlige produkter

Vi er en tagmaler, der går meget op i miljø og kvalitet. Vi bruger derfor maling fra Nowocoat A/S, da dette er et af de mere miljøvenlige mærker på markedet. Maling af tag med Nowocoat får taget til at se ud som nyt, bliver robust og vandafvisende samt beskytter taget effektivt mod nedbrydning fra det våde, danske vejr. Derudover er vi et firma, der har alt det nyeste grej på markedet.

Om os

Vi er kåret til Årets Håndværker i kategorien ”Tagmaler år 2017, 2021, 2022, 2023” ud af 7.000 håndværkervirksomheder. Derudover blev vi nomineret til Årets Tagmaler i år 2016, 2018, 2019 og 2020 takket være vores ansatte og vores kunder. 

Vores mangeårige erfaring er din garanti for et perfekt resultat og et godt samarbejde, når det kommer til maling af tag eller nogle af vores andre ydelser. 

Kontakt os

​Tagmaler Kim Bollerup ApS

CVR: 32265596​

Adresse:

Frederikshavnsvej 734, 9870 Sindal

Er du interesseret i en konkret pris på maling af tag, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Ring til din lokale tagmaler i dag på telefon: 29 67 41 71 eller skriv til e-mail: kontakt@kimbollerup.dk. Så vender vi tilbage så snart vi kan.​