Awards 2016​

Nomineret til Årets Tagmaler 2016

​Vi rendte ikke med statuetten i år 2016, men til vores kunders fordel vil vi stræbe efter at modtage den i år 2017. Selv synes vi, at vi har vundet meget ved bare at være blevet nomineret da vi er valgt ud af 2600 virksomheder og blandt de 6 bedste tagmalere, for da det er kunderne der bestemmer hvem der nomineres så betyder det jo også at vi er et firma, man som kunde er tilfreds med og vil bruge igen, dette i sig selv er en stor ros og anerkendelse.

Et stort tak til anmeld håndværker for en fantastisk aften og stor oplevelse


Med venlig hilsen
Michelle og Kim Bollerup

Læs om os i:

Nordjyske.dk- Sindal-firma nomineret til Årets Tagmaler

Tv2nord.dk - Nordjysk virksomhed er nomineret til Årets Håndværker

Kanal Frederikshavn.dk- Kim Bollerup Nomineret til Årets Tagmaler

Anmeld Håndværker - Årets Håndværkere 2016

Ordrestyring.dk - Årets Håndværker 2016

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

​Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagmaler maler kun med miljøvenlige produkter

Vi er en tagmaler, der går meget op i miljø og kvalitet. Vi bruger derfor maling fra Nowocoat A/S, da dette er et af de mere miljøvenlige mærker på markedet. Maling af tag med Nowocoat får taget til at se ud som nyt, bliver robust og vandafvisende samt beskytter taget effektivt mod nedbrydning fra det våde, danske vejr. Derudover er vi et firma, der har alt det nyeste grej på markedet.

Om os

Vi er kåret til Årets Håndværker i kategorien ”Tagmaler år 2017, 2021, 2022, 2023” ud af 7.000 håndværkervirksomheder. Derudover blev vi nomineret til Årets Tagmaler i år 2016, 2018, 2019 og 2020 takket være vores ansatte og vores kunder. 

Vores mangeårige erfaring er din garanti for et perfekt resultat og et godt samarbejde, når det kommer til maling af tag eller nogle af vores andre ydelser. 

Kontakt os

​Tagmaler Kim Bollerup ApS

CVR: 32265596​

Adresse:

Frederikshavnsvej 734, 9870 Sindal

Er du interesseret i en konkret pris på maling af tag, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Ring til din lokale tagmaler i dag på telefon: 29 67 41 71 eller skriv til e-mail: kontakt@kimbollerup.dk. Så vender vi tilbage så snart vi kan.​