​Isolering af loft er der mange gode grunde til​

​Mangler du hjælp til isolering af loft i dit hus? Så er du kommet til det rette sted. Hos Tagmaler Kim Bollerup ApS tilbyder vi hjælp til forskellige former for isolering – bl.a. loftisolering, hulmursisolering og isolering af etager. Vi kommer primært i Sindal, Frederikshavn, Hjørring og resten af Nordjylland, men kører også gerne omkring Vendsyssel og andre områder.

Vi er certificeret CBI Danmark +Partner og dermed med i et landsdækkende netværk, som står for bæredygtigt samarbejde og indblæsning af isolering af høj kvalitet.

Hvis du oplever, at dit hus er meget varmt om sommeren og koldt om vinteren, kan det være et tegn på, at din isolering af loft, etager eller mur ikke er tilstrækkelig. Heldigvis står vi klar til at rykke ud og hjælpe dig med isolering af din ejendom med enten papiruld eller flamingo. Der er flere gode grunde til, at du bør have en god isolering af dit hjem. Du kan bl.a. opnå en stor besparelse på din varmeregning og opnå et bedre indeklima. Udover store besparelser er det også muligt, at få tilskud til udførelse af loftisolering.

Hvad koster loftisolering og hulmursisolering?

Vi er også behjælpelig med hulmursisolering, hvilket er en form for udvendig isolering, som er til stor gavn for dig og dit hjem. Den nøjagtige pris på en hulmursisolering afhænger af opgavens omfang, men vi arbejder altid udelukkende med konkurrencedygtige priser.

Når du får foretaget en loft- eller hulmursisolering, vil du typisk opleve, at din varmeregning bliver mindre, idet der holdes bedre på varmen. Dette er både med til at gøre huset mere værd på boligmarkedet, men formindsker også miljøbelastningen, idet dit energiforbrug effektiveres. Vi hjælper dig gerne med at finde den løsning, der er bedst egnet til din hulmur.

Kontakt os for flere oplysninger om isolering

Skal vi udføre hulmursisolering eller isolering af loft hos dig, så kan du med fordel kontakte os med det samme for at høre mere. Når vi har snakket om din opgave og dine forventninger, så sammensætter vi et godt tilbud til dig.

Du kan kontakte os på telefon: 29 67 41 71 eller på e-mail: kontakt@kimbollerup.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​ ​

​Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagmaler maler kun med miljøvenlige produkter

Vi er en tagmaler, der går meget op i miljø og kvalitet. Vi bruger derfor maling fra Nowocoat A/S, da dette er et af de mere miljøvenlige mærker på markedet. Maling af tag med Nowocoat får taget til at se ud som nyt, bliver robust og vandafvisende samt beskytter taget effektivt mod nedbrydning fra det våde, danske vejr. Derudover er vi et firma, der har alt det nyeste grej på markedet.

Om os

Vi er kåret til Årets Håndværker i kategorien ”Tagmaler år 2017, 2021, 2022, 2023” ud af 7.000 håndværkervirksomheder. Derudover blev vi nomineret til Årets Tagmaler i år 2016, 2018, 2019 og 2020 takket være vores ansatte og vores kunder. 

Vores mangeårige erfaring er din garanti for et perfekt resultat og et godt samarbejde, når det kommer til maling af tag eller nogle af vores andre ydelser. 

Kontakt os

​Tagmaler Kim Bollerup ApS

CVR: 32265596​

Adresse:

Frederikshavnsvej 734, 9870 Sindal

Er du interesseret i en konkret pris på maling af tag, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Ring til din lokale tagmaler i dag på telefon: 29 67 41 71 eller skriv til e-mail: kontakt@kimbollerup.dk. Så vender vi tilbage så snart vi kan.​