​Professionel rensning af tag med miljøgodkendt udstyr

​​​Trænger taget til en professionel tagrensning? Hos Tagmaler Kim Bollerup ApS tilbyder vi rensning af tag med miljøvenlige produkter – og til en god og billig pris. Vi gennemfører tagrensning med det nyt og miljøgodkendt udstyr. Desuden er det godkendt med den bedste rensekasse-filtrering, hvilket gør, at der også spares på vandudgiften. Med en tagrensning og efterfølgende tagmaling kan man undgå yderligere nedbrydning af taget. Vi udfører primært rensning af tag i og omkring Sindal, Frederikshavn og Hjørring, men kører gerne i hele Nordjylland.

​​

Med over 33 års erfaring i branchen har vi en bred viden og ekspertise, når det gælder afrensning af tag (fx i asbest). Renseren filtrerer vandet fra tagrensningen, så rester fra taget ikke ledes ud i kloaksystemet, hvilket ikke må ske. Asbestrester og andet indhold fra det anvendte filter deponeres efter reglerne om asbestaffald.

Under rensning af tag går vi taget igennem for skader og løse skruer, der skal spændes eller skiftes. Efterfølgende får taget en algebehandling, der går ind og dræber evt. svampesporer, mos eller alger, der kunne være tilbage efter en tagrensning.

Hvilke muligheder er der for de forskellige tagtyper efter tagrensning?

Efter afrensning af tage:

  • Ler-tegl – vil kunne fremtone som nye i farven efter afrensning
  • Betontegl – kan opfriskes med en ny farve på taget efterfølgende
  • Eternittag – kan fremstå hvide eller opfriskes med en ny farve
  • Skifertag – vil skulle males efterfølgende
  • Bliktag – vil kunne males efterfølgende

Ring til os for at høre mere om rensning af tag

Men hvad koster en tagrensning? Og hvor lang tid tager det? Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål til tagrens. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på rensning af tag eller maling af tag, hvis dette ønskes.

Kontakt os for at høre mere om tagrensning på telefon: 29 67 41 71 eller e-mail: kontakt@kimbollerup.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. ​

​Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagmaler maler kun med miljøvenlige produkter

Vi er en tagmaler, der går meget op i miljø og kvalitet. Vi bruger derfor maling fra Nowocoat A/S, da dette er et af de mere miljøvenlige mærker på markedet. Maling af tag med Nowocoat får taget til at se ud som nyt, bliver robust og vandafvisende samt beskytter taget effektivt mod nedbrydning fra det våde, danske vejr. Derudover er vi et firma, der har alt det nyeste grej på markedet.

Om os

Vi er kåret til Årets Håndværker i kategorien ”Tagmaler år 2017, 2021, 2022, 2023” ud af 7.000 håndværkervirksomheder. Derudover blev vi nomineret til Årets Tagmaler i år 2016, 2018, 2019 og 2020 takket være vores ansatte og vores kunder. 

Vores mangeårige erfaring er din garanti for et perfekt resultat og et godt samarbejde, når det kommer til maling af tag eller nogle af vores andre ydelser. 

Kontakt os

​Tagmaler Kim Bollerup ApS

CVR: 32265596​

Adresse:

Frederikshavnsvej 734, 9870 Sindal

Er du interesseret i en konkret pris på maling af tag, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Ring til din lokale tagmaler i dag på telefon: 29 67 41 71 eller skriv til e-mail: kontakt@kimbollerup.dk. Så vender vi tilbage så snart vi kan.​