​Fliserensning har vi mere end 33 års erfaring med

​Er dine udendørs fliser ramt af flisepest? Så kommer vi gerne og udfører fliserensning, så dine fliser igen kan se ud som nye. Hos Tagmaler Kim Bollerup ApS er vi eksperter i alle opgaver inden for rensning af fliser. Vi kommer mest i og omkring Sindal, Frederikshavn og Hjørring, men servicerer gerne kunder over resten af Nordjylland også.

Med mere end 33 års erfaring inden for fliserensning, kan du trygt vælge os som din næste samarbejdspartner. Vi har den rette viden og ekspertise, når det gælder både afrensning af tage, algebehandling og imprægnering af fliser. Hvis din terrasse er grøn af alger, så kan du altså med fordel kontakte os for at få bugt med problemerne.

Professionel rensning af fliser med miljøgodkendt udstyr

Vi har et stort fokus på at foretage professionel rensning af fliser, hvor vi udelukkende anvender miljøgodkendt udstyr. Derudover anvender vi det nyeste udstyr på markedet, hvilket sikrer dig et smukt og solidt resultat hver gang – og så endda til en fordelagtig pris.

Hvis du har problemer med alger på fliser, er det en god idé at handle hurtigt. Hvis algerne får lov til at sidde på fliserne i for lang tid, kan de nemlig ødelægge selve flisen. Det kan derfor godt betale sig at få professionel hjælp til rensning af fliser, hvis du ønsker at slippe for at skulle ud og investere i helt nye fliser.

Kontakt os for at høre mere om fliserensning

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere om priser eller dine muligheder for fliserensning, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon: 29 67 41 71 eller på mail: kontakt@kimbollerup.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer om fliserens.​ ​

​Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagmaler maler kun med miljøvenlige produkter

Vi er en tagmaler, der går meget op i miljø og kvalitet. Vi bruger derfor maling fra Nowocoat A/S, da dette er et af de mere miljøvenlige mærker på markedet. Maling af tag med Nowocoat får taget til at se ud som nyt, bliver robust og vandafvisende samt beskytter taget effektivt mod nedbrydning fra det våde, danske vejr. Derudover er vi et firma, der har alt det nyeste grej på markedet.

Om os

Vi er kåret til Årets Håndværker i kategorien ”Tagmaler år 2017, 2021, 2022, 2023” ud af 7.000 håndværkervirksomheder. Derudover blev vi nomineret til Årets Tagmaler i år 2016, 2018, 2019 og 2020 takket være vores ansatte og vores kunder. 

Vores mangeårige erfaring er din garanti for et perfekt resultat og et godt samarbejde, når det kommer til maling af tag eller nogle af vores andre ydelser. 

Kontakt os

​Tagmaler Kim Bollerup ApS

CVR: 32265596​

Adresse:

Frederikshavnsvej 734, 9870 Sindal

Er du interesseret i en konkret pris på maling af tag, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Ring til din lokale tagmaler i dag på telefon: 29 67 41 71 eller skriv til e-mail: kontakt@kimbollerup.dk. Så vender vi tilbage så snart vi kan.​