Algebehandling af tag, fliser og murværk i Nordjylland

​Døjer du med alger eller mos på tag? Så er det nok ved at være tid til en professionel algebehandling. Hos Tagmaler Kim Bollerup ApS tilbyder vi algebehandling af tag, fliser eller facader for kunder i og omkring Sindal, Frederikshavn og Hjørring samt resten af Nordjylland.

En algebehandling kan bl.a. bruges til tag, facadebelægninger, vægge, trapper, rensning af fliser, terrasser mm. Efter vi har udført algebehandling af fx dit tag, lægger vi et kort i postkassen, hvis I ikke er hjemme, så I kan se, at vi har været der. Vær opmærksom på, at en algebehandling af tag kun kan udføres i tørvejr og rolige vindforhold. Ved bestilling af algebehandling er det meget vigtigt at kontrollere, hvor regnvandet bliver ledt hen. Det må fx ikke ledes videre til vandmiljø, fiskedamme, regnvandstønder til vanding af drivhuse mv.

Hvordan foregår en algebehandling af tag?

Hvordan foregår algebehandlingen? Og hvornår skal det gøres? En algebehandling af tag forebygger alger og mos på taget, forlænger tagets levetid og får det til at fremstå flottere, sundere og stærkere. Alger og mos gør taget sårbart, fordi rødderne gror ned i de små revner, suger vand til sig og får taget til at revne, når frosten sætter ind.

Når taget algebehandles en gang årligt, forlænger du tagets levetid markant – dels fordi mos og alger ikke kan gro, men også fordi du ved en grundig algebehandling af tag samtidigt opdager eventuelle fejl og skader på taget i god tid.

Har du fået lagt nyt tag på huset eller fået dit tag malet hos os, anbefaler vi at vedligeholde nye og nymalede tag med en algebehandling ca. hvert andet år for at holde en pæn og ren overflade.

En algebehandling af tag består af en oversprøjtning af taget med et algebekæmpende middel. Denne algefjerner til tag beskytter taget mod alger og mos. En algebehandling bliver altid udført mellem marts og november måned pga. det danske klima.

Ring til os og få bugt med mos og alger på tag

Er du interesseret i en konkret pris på algebehandling af tag, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi kommer gerne med et gratis tilbud på din tagopgave.

Ring til os på telefon: 29 67 41 71 eller skriv til e-mail: kontakt@kimbollerup.dk. Så vender vi tilbage lige så snart det er muligt.

​Hvordan kan vi hjælpe?

​Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
 
Hvor ofte skal vi komme ud? *

 
Vælg behandling af *


 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagmaler maler kun med miljøvenlige produkter

Vi er en tagmaler, der går meget op i miljø og kvalitet. Vi bruger derfor maling fra Nowocoat A/S, da dette er et af de mere miljøvenlige mærker på markedet. Maling af tag med Nowocoat får taget til at se ud som nyt, bliver robust og vandafvisende samt beskytter taget effektivt mod nedbrydning fra det våde, danske vejr. Derudover er vi et firma, der har alt det nyeste grej på markedet.

Om os

Vi er kåret til Årets Håndværker i kategorien ”Tagmaler år 2017, 2021, 2022, 2023” ud af 7.000 håndværkervirksomheder. Derudover blev vi nomineret til Årets Tagmaler i år 2016, 2018, 2019 og 2020 takket være vores ansatte og vores kunder. 

Vores mangeårige erfaring er din garanti for et perfekt resultat og et godt samarbejde, når det kommer til maling af tag eller nogle af vores andre ydelser. 

Kontakt os

​Tagmaler Kim Bollerup ApS

CVR: 32265596​

Adresse:

Frederikshavnsvej 734, 9870 Sindal

Er du interesseret i en konkret pris på maling af tag, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Ring til din lokale tagmaler i dag på telefon: 29 67 41 71 eller skriv til e-mail: kontakt@kimbollerup.dk. Så vender vi tilbage så snart vi kan.​